Tvoříme foodstylingové fotografie pro Kaufland Česká republika

Od 25. května 2018 3 března, 2022 Logo Design, Marketing

Těší nás každá spolupráce, která nám umožňuje naplno ukázat náš potenciál, hlavně, když se jedná o fotografii a styling potravin a jídla.

Tvorba fotografií a foodstyling pro Kaufland Česká republika #byMAISON

Od prosince 2017 úspěšně poskytujeme agenturní péči řetězci Kaufland Česká republika. Naše služby zahrnují mimo jiné i tvorbu imidžových a produktových fotografií. Díky logistickému a produkčnímu zázemí, vlastnímu fotoateliéru či profesionálnímu in-house foodstylingu nejsme na nikom a ničem závislí. Naše práce mluví za nás – dosahovanými výsledky neustále potvrzujeme, že jsme schopni zajistit flexibilní a spolehlivý servis na vysoké úrovni, a to během celého roku.

Vypracovali jsme nový promo katalog pro Kaufland, zastřešili produkci a spolu s vlastním foodstylingem jsme se postarali i o postprodukci.

Katalog vznikal celý u nás a o to víc nás výsledek těší. V uplynulé době jsme rozšířili náš tvůrčí tým o nové profesionály. Dáváme si totiž záležet, aby projekty, na kterých pracujeme, vznikaly doslovně pod jednou střechou – tou naší.

foodstyling Kaufland fotografia
Více o projektu

Naši foodstylisté pro Kaufland naaranžovali různé druhy sýrů v kombinaci s vybranými omáčkami, výsledkem jsou opravdu chutné fotografie.

Zakládáme si na in-house foodstylingu. Naši stylisté spolu s fotografem dokáží udělat pastvu pro oči skutečně z čehokoliv. Výsledek tohoto focení je zároveň důkazem, že jsme se opět dokázali včas ovládnout.

foodstyling Kaufland fotografia
Více o projektu

Součástí fotodatabáze řetězce Kaufland je už i řada top-shotů sýrů, kterou naaranžovali naši foodstylisté, dohlédli jsme také na postprodukci vzniklých fotografií.

Imidžové a produktové fotografie vytváříme v našem vlastním fotoateliéru, což urychluje tvůrčí proces. Navíc tak máme stoprocentní kontrolu nad vznikajícím materiálem. Věříme, že sugestivní fotografie jsou, pokud ne chuťovým, tak alespoň vizuálním zážitkem.

foodstyling Kaufland fotografia
Více o projektu

Zapřáhli jsme naše foodstylisty a nafotili speciální promo pro Kaufland. Blíží se totiž léto a spolu s ním i grilovací sezóna.

Kdo by si jen tak neposeděl s rodinou či přáteli při dobrém jídle a pěkném počasí? Naaranžovali jsme pokrmy z grilu tak, že dokáží okouzlit i zaryté odpůrce grilování. Upozorňujeme, že následující fotografie způsobují snění o jídle.

foodstyling Kaufland fotografia
Více o projektu

Připomněli jsme se vytvořením nového layoutu speciální edice katalogů pro Kaufland, opět jsme kompletně zajistili fotografování, foodstyling a produkci.

Kromě jídla se nám sní i o spokojených klientech. Dáváme si záležet, abychom klientům poskytovali skutečně komplexní služby. Vždy dokážeme pokrýt všechny profesionální aspekty projektu.

foodstyling Kaufland fotografia
Více o projektu

Přispěli jsme foodstylingem a převzali zodpovědnost za produkci imidžových fotografií pro celoevropskou fotobanku řetězce Kaufland.

V rámci naší spolupráce neustále rosteme. Při každém projektu se snažíme vyvinout maximální úsilí, abychom se vedle dobře odvedené práce i kreativně posouvali.

foodstyling Kaufland fotografia
Více o projektu