MAISON D'IDÉE Prague

Jak jsme rostli v první polovině roku 2019

Dlouho jsme se na našem blogu neozvali. Jediný pádný důvod, kterým to můžeme obhájit, je, že jsme velmi, velmi, velmi tvrdě pracovali. Podívejte se na krátký přehled o tom, co je nového u nás v MAISONu.

Od listopadu minulého roku jsme byli ponořeni do práce na nových a vzrušujících projektech. Během této doby jsme se intenzivně vyvíjeli a dokázali jsme zákazníkům poskytnout kvalitní servis a přijít s mnoha originálními a inovativními značkami, obaly a dalšími projekty.

Nová struktura MAISONu

Chtěl bych vysvětlit novou strukturu, do které se nám podařilo rozčlenit. Toto rozhodnutí bylo nevyhnutelné, protože jsme nabrali mnoho nových a talentovaných kolegů. MAISON působí ve dvou zemích – v Česku a na Slovensku, se sídly v Bratislavě a Praze.

Co se děje v Praze?

Pražská pobočka, zaměřená na packaging, kreativu a tvorbu značek, dostala posilu na pozici Senior Art Director z Dominikánské republiky. Marcos je talentovaný, plný energie a optimismu. To vše přenáší do svých grafických návrhů a konceptů.

Zároveň jsme tým posílili o senior DTP specialistu Pavla, který své dlouholeté, více jak 20leté, zkušenosti z packagingového DTP přinesl do našeho týmu. I nadále si užíváme přítomnost stážistů, kteří nám přinášejí mladou, svěží energii a často také svělé nápady, které jim pomáháme ucelit a zformovat do použitelných konceptů.

Taktéž jsme rozšířili servis našich klíčových klientů. Po letech s nimi spolupracujeme ještě více, ještě blíže, na osobní bázi a v širokém měřítku. Soustředíme se na to, aby byly naše služby perfektní.

WEBDESIGNER roste

Na Slovensku rozvíjíme naše webové stránky Webdesigner.sk a v Čechách Webdesigner.cz, kde neustále přidáváme nové projekty. Naši slovenští kolegové rozšířili svůj tým o nového kodéra.

Naše sekce Webdesigner.sk/.cz produkuje pravidelně weby, značky a loga pro malé a střední klienty a radujeme se z velké poptávky. U WEBDESIGNERa též očekáváme další nárůst týmu.

Přivítejte MAISON DIGITAL

Poslední novinkou je, že jsme našli skvělé lidi pro posílení naší digitální sekce v Bratislavě, kteří vytvářejí nové kampaně pod značkou MAISON DIGITAL. Přivítali jsme tu Zuzku a Janka. Oba přinesli pod naši značku bohaté zkušenosti z agentur. Díky nim dokážeme našim klientům poskytnout fantastický servis v online službách a na sociálních sítích.

Značky WEBDESIGNER a MAISON DIGITAL těží z podpory celého týmu v Praze. Právě tato silná základna dokáže svou flexibilitou a kreativitou dotvářet obsah a grafiku, která navazuje na dlouholeté zkušenosti a kvalitu. Jen díky tomu se neřadíme do role nováčků v oblasti digital marketingu, i když mezi ně s MAISON DIGITAL na slovenském trhu patříme.

V ruce máme jeden velký triumf. Těžíme z velkého týmu, kde se všichni navzájem znají a pomáhají si. Věříme, že právě dostupnost těchto talentovaných lidí je pro finální službu, tedy i zákazníka, velkou výhodou.

Uvidíte nás více v online světě

Díky naší posile vám budeme přinášet pravidelné informace z aktuálního dění, nových projektů, dostupných služeb. Už brzy, v novém kabátě a hlavně mnohem častěji. Budeme je šířit nejen na našem blogu, ale i na většině dostupných sociálních sítí.

Sledujte nás na Facebooku a Instagramu. Zajímavý obsah budeme produkovat  na LindkedInu, kde budeme kromě standardních postů přispívat i já jako Art Director a Igor Lúčanský jako Managing Partner.

Také nás budete moci potkat na konferencích, jejichž termín a obsah vám dáme vědět dostatečně dopředu pomocí sociálních sítí.

Exit mobile version