MAISON D'IDÉE Prague

Tvoříme foodstylingové fotografie pro Kaufland Česká republika

Těší nás každá spolupráce, která nám umožňuje naplno ukázat náš potenciál, hlavně, když se jedná o fotografii a styling potravin a jídla.

Tvorba fotografií a foodstyling pro Kaufland Česká republika #byMAISON

Od prosince 2017 úspěšně poskytujeme agenturní péči řetězci Kaufland Česká republika. Naše služby zahrnují mimo jiné i tvorbu imidžových a produktových fotografií. Díky logistickému a produkčnímu zázemí, vlastnímu fotoateliéru či profesionálnímu in-house foodstylingu nejsme na nikom a ničem závislí. Naše práce mluví za nás – dosahovanými výsledky neustále potvrzujeme, že jsme schopni zajistit flexibilní a spolehlivý servis na vysoké úrovni, a to během celého roku.

Vypracovali jsme nový promo katalog pro Kaufland, zastřešili produkci a spolu s vlastním foodstylingem jsme se postarali i o postprodukci.

Katalog vznikal celý u nás a o to víc nás výsledek těší. V uplynulé době jsme rozšířili náš tvůrčí tým o nové profesionály. Dáváme si totiž záležet, aby projekty, na kterých pracujeme, vznikaly doslovně pod jednou střechou – tou naší.


Více o projektu

Naši foodstylisté pro Kaufland naaranžovali různé druhy sýrů v kombinaci s vybranými omáčkami, výsledkem jsou opravdu chutné fotografie.

Zakládáme si na in-house foodstylingu. Naši stylisté spolu s fotografem dokáží udělat pastvu pro oči skutečně z čehokoliv. Výsledek tohoto focení je zároveň důkazem, že jsme se opět dokázali včas ovládnout.


Více o projektu

Součástí fotodatabáze řetězce Kaufland je už i řada top-shotů sýrů, kterou naaranžovali naši foodstylisté, dohlédli jsme také na postprodukci vzniklých fotografií.

Imidžové a produktové fotografie vytváříme v našem vlastním fotoateliéru, což urychluje tvůrčí proces. Navíc tak máme stoprocentní kontrolu nad vznikajícím materiálem. Věříme, že sugestivní fotografie jsou, pokud ne chuťovým, tak alespoň vizuálním zážitkem.


Více o projektu

Zapřáhli jsme naše foodstylisty a nafotili speciální promo pro Kaufland. Blíží se totiž léto a spolu s ním i grilovací sezóna.

Kdo by si jen tak neposeděl s rodinou či přáteli při dobrém jídle a pěkném počasí? Naaranžovali jsme pokrmy z grilu tak, že dokáží okouzlit i zaryté odpůrce grilování. Upozorňujeme, že následující fotografie způsobují snění o jídle.


Více o projektu

Připomněli jsme se vytvořením nového layoutu speciální edice katalogů pro Kaufland, opět jsme kompletně zajistili fotografování, foodstyling a produkci.

Kromě jídla se nám sní i o spokojených klientech. Dáváme si záležet, abychom klientům poskytovali skutečně komplexní služby. Vždy dokážeme pokrýt všechny profesionální aspekty projektu.


Více o projektu

Přispěli jsme foodstylingem a převzali zodpovědnost za produkci imidžových fotografií pro celoevropskou fotobanku řetězce Kaufland.

V rámci naší spolupráce neustále rosteme. Při každém projektu se snažíme vyvinout maximální úsilí, abychom se vedle dobře odvedené práce i kreativně posouvali.


Více o projektu

Exit mobile version